Friday, September 01, 2006

Πήγαινέ με όπου θέλεις ταξιτζή!

To νέο τηλεπαιχνίδι του Mega, Cash Cab σύμφωνα με την Ελευθεροτυπία θα παρουσιάζει η Βίκυ Σταυροπούλου.

"Για τις ανάγκες του τηλεπαιχνιδιού, που θα προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο, η ηθοποιός οδηγεί ένα ταξί και παίρνει κούρσες. Στη διαδρομή σταματά ξαφνικά σε κάποιο σημείο και κάνει ερωτήσεις στους επιβάτες, οι οποίοι αν απαντήσουν σωστά κερδίζουν δώρα και χρήματα, αν όμως κάνουν λάθος τότε η Βίκυ Σταυροπούλου τούς κατεβάζει από το ταξί όπου κι αν βρίσκονται."

Το παιχνίδι είναι προφανώς βασισμένο στο αντίστοιχο Cash Cab του Discovery Channel.

Φαντάζομαι ότι τα γυρίσματα θα αρχίσουν σύντομα αν δεν έχουν ήδη ξεκινήσει, οπότε έχετε το νου σας όσοι χρησιμοποιείτε ταξάκι. Θέλω μαλλί κομμωτηρίου, μακιγιάζ και ντυσιματάκι στην τρίχα. Μη γένουμε και ρεζίλι στην τελεόραση!

2 comments:

Trilian said...

Μία φωτογραφία αυτής της Σταυροπούλου έχουμε; Αν δεν ξέρουμε πως είναι πως θα την αναγνωρίσουμε; Οι ερωτήσεις θα είναι στυλ trivial; αν είναι να φρεσκάρω τις γνώσεις μου… και τέλος τι εννοείς σε αφήνει όπου βρει αν δεν απαντήσεις; Ακόμα και στο δάσος της Πεντέλης νύχτα ας πούμε; Πρέπει να ξέρω καταλαβαίνεις!

kotosalata said...

Καλέ η χοντρή από το "είσαι το ταίρι μου" δεν είναι?
Δεν είμαι ρατσίστρια αλλά πιστεύω θα την καταλάβεις!!
Εκτός αν το ρίξει στις μεταμφιέσεις αλά Σεφερλής...
Τώρα για τις ερωτήσεις και το που σε παρατάει δεν ξέρω, αλλά καλού κακού έχε μαζί σου καμιά εγκυκλοπαίδια και τηλέφωνο για ραδιοταξί.
Αντε βρε και καλές βόλτες!!